Despre noi

Compania noastră a fost înființată în anul 2004 și este situată în Florești, județul Cluj, pe E60, în apropiere de autostradă.

Firma noastră confecționează prelate de camnioane, terase, copertine, bannere publicitare, casete luminoase, structuri metalice pentru terase, inscripționări, reparații prelate. Beneficiem de o mare recunoaștere pe piața din România.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre și relatiile excelente cu partenerii noștri de afaceri reprezintă garanția faptului că oferim servicii de cea mai buna calitate. Galatea Trucks S.R.L. se preocupă de instruirea continuă a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou și a putea răspunde la diferitele solicitari ale clienților noștri.

Punând accent pe calitatea produselor și promptitudinea cu care răspundem solicitărilor dumneavoastră suntem siguri că veți fi mulțumiți de serviciile noastre.

Și pentru că Galatea Trucks S.R.L. știe ce înseamnă un client mulțumit, suntem siguri că putem face față oricărei provocări.

Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ne contactati.